WEDSTRIJD ZVK Wezel - ZVC Club Magazijn Bilzen  8 - 2  (2-1)

DATUM 03-03-2006  21:30

DOELPUNTEN 0-1 Durusoy, 1-1 Trickels, 2-1 Trickels, 3-1 Trickels, 4-1 Naalden, 5-1 Trickels, 5-2 Kherouach, 6-2 Duric A, 7-2 Duric M, 8-2 Trickels

VERSLAG Wezel startte behoudend aan de wedstrijd. De bezoekers waren zeer gretig en in 5de minuut trapte Durusoy de bal tegen de netten, 0-1. Wezel had het niet makkelijk want de bezoekers speelde zeer gedreven. Dit zorgde er wel voor dat ze na 9 minuten spelen al op 5 blauwe kaarten stonden. In de 10de minuut kon Trickels de gelijkmaker scoren, 1-1. De wedstrijd bleef op en af gaan, maar Wezel kwam toch niet echt goed in de match. In de 12de minuut maakte Bilzen hun zesde fout maar Almir Duric miste de 10 meter. Wezel kreeg nog twee reuzekansen maar zowel Almir Duric als Nait Oukhedou konden de bal niet over de lijn krijgen. Een dikke twee minuten voor rust was het dan toch zover, Trickels maakte er 2-1 van. Zo bleef het tot de rust.

In de tweede helft bleef 2-1 ruststand een hele tijd op het bord staan en dit was vooral omdat Wezel de kansen niet afmaakte. In de 26ste minuut was het dan zover, Trickels veroverde de bal en maakte er 3-1 van. Wezel drukte door en nog geen minuut later maakte Naalden er 4-1 van. Vlak daarna maakte Trickels er 5-1 van. In de 32ste minuut kon Bilzen nog eens tegenscoren, het was Kherouach die er 5-2 van maakte. Met 5 fouten en nog 5 minuten op het bord gingen de bezoekers met vliegende keeper spelen. Wezel ving dit goed op en in de 36ste minuut maakte Almir Duric, nadat hij eerder al een 10 meter gemist had, de 6-2. Wezel speelde het nu goed uit, Tarzan maakte de bal ongrijpbaar voor Bilzen en enkel door een fout te maken konden ze hem stoppen. De 10 meter die hierop volgde trapte Tarzan zelf tegen de netten. Even later mocht Trickels met zijn vijfde van de avond de 8-2 eindstand vastleggen. Zo blijft de strijd om de titel in 2de B volledig open.

Kern ZVK Wezel: Lemmens, De Vocht, Kodalci, Trickels, Naalden, Duric, Frédérick, Duric, Nait Oukhedou, Nadarski, Maes

Kern Club Magazijn Bilzen: Bonne, Sonkaya, Schoefs, Rafiq, Hajbat, Chab, Claesen, Durusoy, Varsalona, Kherouach, Frisina

Scheidsrechters: Lavrijssen, Verheyen